THE ThermoCut verzegelt de punten en versterkt het haar.

 

Hoe langer het haar is, hoe meer het blootgesteld wordt aan de meest uiteenlopende invloeden zoals UV-straling, mechanische of chemische belasting door het haar te föhnen, glad te strijken of te kleuren. Haar kan in de punten al vanaf schouderlengte futloos, dun en broos zijn. Er ontstaan gespleten punten. Daarvoor heeft uw kapper nu ThermoCut.

 

ThermoCut maakt het haar eindelijk tot in de punten mooi, sterk en verzorgd.

 

Telkens wanneer het haar geknipt wordt, worden de haarpunten opnieuw verzegeld en blijven de natuurlijke vochtigheid- en verzorgingssubstanties in het haar behouden. ThermoCut  verzorgt het haar en geeft het kracht en weerstandsvermogen zodat het er gezond en mooi uitziet. Het haar groeit weer robuuster aan. U merkt op lange termijn een nieuwe haarkwaliteit.

beschadigt haar

 

geknipt met gewone schaar

 

geknipt met THERMOCUT


In tegenstelling tot een gewone schaar wordt bij een Thermocut een verwarmde schaar gebruikt. Hierdoor worden de haarpunten afgesloten tijdens het knippen. Zo blijft de oorspronkelijke staat van het haar behouden en is het beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het verzegelen van het haar verhindert broosheid en daardoor de haarbreuk. Het haar wordt sneller en gezonder lang. Je hebt weken lang het gevoel alsof je net van de kapper komt.