Olaplex is de nieuwste technologische breakthrough op het vlak van haarkleuring, ontwikkeld door Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. In tegenstelling tot ‘‘normale’’ haarverf en kleuringen zorgt Olaplex ervoor dat zwavelverbindingen in het haar aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super healthy hair waarbij haarbreuk verleden tijd is...

Find out more>

 

ThermoCut  verzorgt het haar en geeft het kracht en weerstandsvermogen zodat het er gezond en mooi uitziet. Het haar groeit weer robuuster aan...

Find out more>

 

 

 

Ammoniakvrije, ongeparfumeerde, permanente Hair Colour voor een unieke beleving van Hair Colouring. Het haar wordt gerespecteerd en de hoofdhuid wordt met zachtheid behandeld...

Find out more>


BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener

Verder bordurend op de grootse wereldwijde balayage trend en afstand nemend van de folies, is er binnen BLONDME, Schwarzkopf Professional's belangrijkste blond merk, een innovatieve, op klei gebaseerde oplichting ontwikkeld: BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener.

 

Wat is het?

BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener - is een oplichting met een Bond Enforcing Technology, die de kappers in staat stelt om creatieve, freehand, blonde looks te maken - nog efficiënter dan ooit!

 

*Unieke zacht-tot-sterk formule

*Gemakkelijkere, snellere en efficiëntere opbreng

*Nieuwe looks en technieken

*Met geïntegreerde Bond Enforcing Technology

*Licht tot 7 niveaus op

Hoe Kies Ik De Juiste Blondtint Voor Mij?

Het mooie van blond? Er bestaat voor iedereen een tint. Van zachte pastels tot opvallend platina, alles is tegenwoordig mogelijk met blond. Maakt niet uit welke huidskleur, haarstructuur of originele haarkleur je hebt, er is voor iedereen een tint. Dus of je nou vasthoudend bent of een kameleon, er is een techniek of plaats om het uit te proberen.

 

Er is geen 'one-size-fits-all' aanpak als het om blond gaat - in de handen van professionals zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Vergeet wat je dacht te weten. Vandaag omvat de term 'blond' een heel spectrum van kleuren; van brons-koper tot ijzig platina en nude beige. Hoe kun je weten, met zoveel keuzes - en technieken om het makkelijker dan ooit te realiseren - welke tint het beste bij je past?

 

Om de beste blondtint te vinden, betekent het 'de ware ik' te ontdekken, maar voordat je de sprong waagt, denk eens aan het volgende:

 

Advies

Of je nu al blond bent of de eerste stap neemt, advies van jouw kapper is essentieel voor elke kleurverandering.

 

Voorbereiding

Neem plaatjes mee van de kleuren die jou aanspreken, op die manier weet je allebei waar het precies over gaat.

 

Doe de sieradentest

Als je het hebt over huidtint en meest flatterende kleur, geven je sieraden al snel de oplossing. Als je veel zilver of platina draagt, ben je meestal een zomertype met koele kleuren. Neig je meer naar goud, dan draag je de warme kleuren.

 

 

 

 

GLOW kleuring op oliebasis

 

De eerste glow kleuring op oliebasis voor ultieme neutralisatie, extreme lichtreflectie en helderheid. Van as tot parelmoer en mokka.

De kleuren geven +50% lichtreflectie*, zijn tot 4x meer transparant** en hebben tot 80% koele karakters voor extra koele & natuurlijke kleuren.